Leave Your Message
01

Produk Panas

babagan awake dhewe

judhul-bg
bab-bg

babagan awake dhewe Demonstrasi kekuatan kita

Xiamen Order Chime Technology CO., LTD. yaiku pabrikan khusus ing produksi tempa lan casting mesin konstruksi kabeh taun. Produk utama kita kalebu link trek garing/minyak, rol trek, rol operator, idler, sprockets (segmen), sepatu trek, baut, perakitan adjuster trek lan aksesoris undercarriage liyane kanggo excavator, buldoser, rig pengeboran rotary lan crane crawler.

ndeleng liyane
hssannl3eKlik Kanggo Ndeleng Video
  • 16
    +
    Madeg taun
  • 3000
    meter persegi
    Area pabrik
  • 56
    negara
    Produk diekspor menyang
  • 38
    Buruh teknis
  • 55
    Peralatan profesional
  • 8
    Industri dijamin dening produk lan layanan

Pusat Warta

Apa Pilih Kita

Kita setya nggawa bahan berkualitas tinggi lan kemurnian dhuwur kanggo saben perusahaan lan institusi riset sing mbutuhake.

Waca liyane
Keahlian91j

Keahlian Manufaktur sing Mantap

Kita duwe keahlian ekstensif ing proses manufaktur sing kuat ...

Integrasi Teknologi Lanjut

Integrasi Teknologi Lanjut

Kita unggul ing nggabungake teknologi mutakhir menyang proses produksi.

Kontrol lan Jaminan Kualitas

Kontrol lan Jaminan Kualitas

Kita menehi penekanan sing paling penting babagan langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat sajrone siklus produksi.

Kapabilitas Kustomisasi

Kapabilitas Kustomisasi

We offer solusi selaras lan pilihan pangaturan dhewe.