Leave Your Message
01

Топли производи

за нас

наслов-бг
околу-бг

за нас Демонстрација на нашата сила

Xiamen Order Chime Technology CO., LTD. се производителот специјализиран за производство на градежни машини кованици и одлеаноци во текот на целата година. Нашите главни производи вклучуваат врски за патека за суво/масло, ролери за колосеци, ролери за носачи, безделници, запчаници (сегменти), чевли за патека, завртки, склоп за прилагодување на колосек и други додатоци за подвозјето за багери, булдожери, ротирачки апаратури за дупчење и кранови гасеници.

Гледај Повеќе
hssannl3eКликнете за да го видите видеото
 • 16
  +
  Основани години
 • 3000
  квадратни метри
  Областа на фабриката
 • 56
  земји
  Производи кои се извезуваат во
 • 38
  Технички работници
 • 55
  Професионална опрема
 • 8
  Индустрии опфатени со производи и услуги

Центар за вести

Зошто да не изберете нас

Посветени сме да донесеме висококвалитетни и високо чисти материјали до секоја компанија и истражувачка институција на која им се потребни.

Прочитај повеќе
Вештачење91j

Робусна производствена експертиза

Нашата поседува голема експертиза во робусни производствени процеси...

Напредна технолошка интеграција

Напредна технолошка интеграција

Ние се истакнуваме во интегрирањето на најсовремените технологии во неговите производни процеси.

Контрола и обезбедување на квалитет

Контрола и обезбедување на квалитет

Ние ставаме најголем акцент на строгите мерки за контрола на квалитетот во текот на производниот циклус.

Способности за приспособување

Способности за приспособување

Ние нудиме приспособени решенија и опции за прилагодување.

ШТО ЗБОРУВААТ ЛУЃЕТО

01