Leave Your Message
01

Produkte të nxehta

rreth nesh

titull-bg
rreth-bg

rreth nesh Demonstrimi ynë i forcës

Xiamen Order Chime Technology CO., LTD. janë prodhues i specializuar në prodhimin e falsifikimeve dhe derdhjeve të makinerive të ndërtimit gjatë gjithë vitit. Produktet tona kryesore përfshijnë lidhjet e pistave të thata/vajit, rrotullat e pistave, rrotullat mbajtëse, boshetë, me dhëmbëza (segmente), këpucët e pistave, bulonat, montimin e rregulluesit të binarëve dhe aksesorë të tjerë të nënshartesës për ekskavatorët, buldozerët, pajisjet e shpimit rrotullues dhe vinçat zvarritës.

shikoni më shumë
hssannl3eKlikoni për të parë Videon
 • 16
  +
  Vitet e themeluara
 • 3000
  metra katrorë
  Zona e fabrikës
 • 56
  vende
  Produktet e eksportuara në
 • 38
  Punëtorët teknikë
 • 55
  Pajisje profesionale
 • 8
  Industritë e mbuluara nga produktet dhe shërbimet

Qendra e Lajmeve

pse na zgjodhet ne

Ne jemi të përkushtuar të sjellim materiale me cilësi të lartë dhe me pastërti të lartë për çdo kompani dhe institucion kërkimor që ka nevojë për to.

Lexo më shumë
Ekspertiza91j

Ekspertizë e fortë prodhuese

Jonë posedon ekspertizë të gjerë në proceset e fuqishme të prodhimit...

Integrimi i avancuar teknologjik

Integrimi i avancuar teknologjik

Ne shkëlqejmë në integrimin e teknologjive të fundit në proceset e saj të prodhimit.

Kontrolli dhe Sigurimi i Cilësisë

Kontrolli dhe Sigurimi i Cilësisë

Ne vendosim një theks të madh në masat e rrepta të kontrollit të cilësisë gjatë gjithë ciklit të prodhimit.

Aftësitë e personalizimit

Aftësitë e personalizimit

Ne ofrojmë zgjidhje të përshtatura dhe opsione personalizimi.