Leave Your Message
01

Produk Panas

tentang Kami

judul-bg
ngeunaan-bg

tentang Kami Démo kakuatan urang

Xiamen Orde Chime Téhnologi CO., LTD. mangrupakeun produsén specializing dina produksi forgings mesin konstruksi sarta castings sapanjang taun. Produk utama kami kalebet tautan lagu garing / minyak, roller track, roller carrier, idler, sprockets (segmen), sapatu lagu, baut, rakitan adjuster lagu sareng asesoris undercarriage sanésna pikeun excavator, buldoser, rig pengeboran usaha Rotary sareng cranes crawler.

nempo leuwih
hssannl3ePencét Pikeun Ningali Pidéo
  • 16
    +
    Taun ngadeg
  • 3000
    méter pasagi
    Wewengkon pabrik
  • 56
    nagara
    Produk diékspor ka
  • 38
    pagawe teknis
  • 55
    parabot profésional
  • 8
    Industri katutupan ku produk sareng jasa

Puseur warta

Naha Milih Kami

Kami komitmen pikeun nyangking bahan kualitas luhur sareng kamurnian luhur ka unggal perusahaan sareng lembaga panalungtikan anu peryogi.

Maca deui
Kaahlian91j

Kaahlian Manufaktur mantap

Kami gaduh kaahlian éksténsif dina prosés manufaktur anu kuat ...

Pamaduan Téhnologi canggih

Pamaduan Téhnologi canggih

Kami unggul dina ngahijikeun téknologi canggih kana prosés produksina.

Kontrol Kualitas sareng Jaminan

Kontrol Kualitas sareng Jaminan

Urang nempatkeun hiji tekenan penting dina ukuran kadali kualitas stringent sapanjang siklus produksi.

Kamampuhan kustomisasi

Kamampuhan kustomisasi

Kami nawiskeun solusi anu cocog sareng pilihan kustomisasi.